Trainingen

Start jouw reis naar zelfontplooiing

Ik geloof dat elke vrouw de kracht heeft om haar leven te transformeren. Daarom is mijn missie helder en krachtig: ik streef ernaar om vrouwen een professionele, ondersteunende en inspirerende omgeving te bieden waarin ze kunnen werken aan hun algehele gezondheid – zowel fysiek, mentaal als emotioneel, zodat ze vol levensvreugde en passie, gelukkig en gezond door het leven kunnen gaan.

Aquagym

Online

Misschien verkies je eerder om op jouw eigen tempo te transformeren, waar en wanneer je wil? JA, dan zijn mijn online training(en) & trajecten iets voor jou! Mijn online trainingen & trajecten werden speciaal gecreëerd om jou de tools, kennis en inzichten te geven om op een heel gemakkelijke manier bij te leren, zodat je gemakkelijk kan transformeren tot de krachtige persoon die je wil zijn.

Babyspa & Babyrescue

Groep

Ben jij op zoek naar een diepgaande verandering in je leven, omringd door een gemeenschap van gelijkgestemde vrouwen? Dan is dit traject precies wat je nodig hebt! Ik geloof in de kracht van transformatie d.m.v. een community. Mijn missie: ik streef ernaar om vrouwen een omgeving te bieden waarin ze kunnen werken aan hun algehele gezondheid – zowel fysiek, mentaal als emotioneel.

Individuele trainingen

Individueel

Stel je voor: een wereld waarin iedereen om je heen straalt van geluk, waarin zelfliefde en innerlijke kracht de drijvende krachten zijn achter ieders succes. Een wereld waarin we niet alleen in onszelf geloven, maar ons (veer)krachtig voelen om de wereld te veroveren… Ik bied een uniek traject aan dat een combinatie is van individuele begeleiding en groepsondersteuning. 

Elsie Huybrechts

Als je klaar bent om te stralen, dan sta ik klaar om je hierbij persoonlijk en in groep te begeleiden op deze prachtige reis naar een krachtige, gezonde, gepasioneerde en gelukkige zelfontdekking.

Een duidelijke missie

Een duidelijke missie: Na dit jaar ben jij gezonder, krachtiger en authentieker dan ooit tevoren: Fysisch, mentaal en emotioneel. Je hebt je innerlijke kracht herontdenkt en je wandelt gezond, gepassioneerd en gelukkig door het leven. Toekomstige obstakels zijn kansen om te groeien en je zal weten dat je het aankan.

Wie is Elsie Huybrechts?

Een opgewekte, dynamische en positieve ondernemer die gelukkig wordt van andere vrouwen te helpen.

Klantenreviews

E-book

Schrijf je in voor de Wellsy nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book!
    E-book