Individueel

Jij bent van onschatbare waarde

Je verdient niets minder dan een leven dat overloopt van
een goede gezondheid, passie en geluk in elke sfeer van jouw bestaan.

en daar help ik jou graag bij…

 

Stel je voor: een wereld waarin iedereen om je heen straalt van geluk, waarin zelfliefde en innerlijke kracht de drijvende krachten zijn achter ieders succes. Een wereld waarin we niet alleen in onszelf geloven, maar ons (veer)krachtig voelen om de wereld te veroveren…

I have a dream…
that propels me forward, a vision where
I am unstoppable: I embody physical, emotional en mental strength,
with unwavering self-belief.
I am invincible, ready to conquer the world.
World, here I come !

Ik bied een uniek traject aan dat een combinatie is van individuele begeleiding en groepsondersteuning. Stap voor stap, met jou als focuspunt, begeleid ik jou op een reis naar  empowerment en zelfontdekking. Je staat er niet alleen voor; ik sta aan jouw zijde gedurende het hele proces.

Ik beloof je dat we samen jouw gezondheid, fysische en innerlijke kracht, passie & levensvreugde en je geluk zullen herontdekken. We nemen de tijd die jij nodig hebt om je lichamelijke kwaaltjes en obstakels te overwinnen. Gedurende een jaar wandelen we hand in hand, en ik ben hier om je te steunen. Je krijgt een schatkist vol gereedschap en inzichten om te oefenen en groeien. Door middel van zowel online als live trainingen, werkboeken en een speciale week op een inspirerende bestemming, duiken we diep in nieuwe kennis met de bijhorende actieve oefeningen. Hier leer je niet alleen hoe je deze inzichten toepast, maar ook hoe je uit je comfortzone stapt en innerlijke rust vindt.

Elsie Huybrechts

Als je klaar bent om te stralen, dan sta ik klaar om je hierbij persoonlijk en in groep te begeleiden op deze prachtige reis naar een krachtige, gezonde, gepasioneerde en gelukkige zelfontdekking.

Een duidelijke missie

Een duidelijke missie: Na dit jaar ben jij gezonder, krachtiger en authentieker dan ooit tevoren: Fysisch, mentaal en emotioneel. Je hebt je innerlijke kracht herontdenkt en je wandelt gezond, gepassioneerd en gelukkig door het leven. Toekomstige obstakels zijn kansen om te groeien en je zal weten dat je het aankan.

Aquagym

Online

Misschien verkies je eerder om op jouw eigen tempo te transformeren, waar en wanneer je wil? JA, dan zijn mijn online training(en) & trajecten iets voor jou! Mijn online trainingen & trajecten werden speciaal gecreëerd om jou de tools, kennis en inzichten te geven om op een heel gemakkelijke manier bij te leren, zodat je gemakkelijk kan transformeren tot de krachtige persoon die je wil zijn.

Babyspa & Babyrescue

Groep

Ben jij op zoek naar een diepgaande verandering in je leven, omringd door een gemeenschap van gelijkgestemde vrouwen? Dan is dit traject precies wat je nodig hebt! Ik geloof in de kracht van transformatie d.m.v. een community. Mijn missie: ik streef ernaar om vrouwen een omgeving te bieden waarin ze kunnen werken aan hun algehele gezondheid – zowel fysiek, mentaal als emotioneel.

Individuele trainingen

Individueel

Stel je voor: een wereld waarin iedereen om je heen straalt van geluk, waarin zelfliefde en innerlijke kracht de drijvende krachten zijn achter ieders succes. Een wereld waarin we niet alleen in onszelf geloven, maar ons (veer)krachtig voelen om de wereld te veroveren… Ik bied een uniek traject aan dat een combinatie is van individuele begeleiding en groepsondersteuning. 

Wie is Elsie Huybrechts?

Een opgewekte, dynamische en positieve ondernemer die gelukkig wordt van andere vrouwen te helpen.

Klantenreviews

E-book

Schrijf je in voor de Wellsy nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book!
    E-book