Aquagym

Aquagym, ook bekend als aquafitness of wateraerobics zijn groepslessen die uitermate geschikt zijn voor mensen die blessuregevoelig zijn of die kampen met wat overgewicht. De weerstand van het water en verschillende drijvende materialen worden gebruikt voor zowel spierversterkende als voor cardiovasculaire oefeningen. Het is een geweldige sport waarbij het lichaam en geest aangesproken worden en biedt talloze voordelen voor zowel uw lichamelijke gezondheid als uw algemeen welzijn.

Wemmel

Thermen Dilbeek

Kattebroekstraat 290
1780 Dilbeek
www.thermendilbeek.be

Waer Waters

Waer Waters

Rodenberg 21
1702 Dilbeek
www.waerwaters.com

Dynamische les op muziek

Met mijn kennis in de kinesitherapie weet ik als geen ander op een zeer enthousiaste manier deze voordelen zoals lage impact op gewrichten, spierversterking, cardiovasculaire voordelen, verbeterde flexibiliteit en balans, gewichtsbeheersing, vermindering van stress en spanning, verbeterde mobiliteit en sociale interactie, te integreren in één dynamische les op muziek.

Passie en energie

Duik met passie in het water en creëer een krachtige, energieke en stralende versie van jezelf! Een harmonieuze fusie van cardiovasculaire oefeningen, spierversterking en een verfrissing voor je geest, en dit op meeslepende muziek in het warme water van 32°. Dankzij de turbulentie van het water ervaar je de masserende eigenschappen, waardoor je de dag nadien geen stijfheid zult ervaren en snel een verandering in vorm en conditie gewaar worden. De lessen zijn zeer toegankelijk, ongeacht je conditieniveau. Voor een optimaal resultaat raden we je aan om meerdere keren per week te komen.

Pure luxe

De zwembaden die ik uitkies zijn pure luxe. Hier worden alle zintuigen aangesproken. Je kan genieten van een mooie omgeving, warm water en in de zomer sporten we in het buitenzwembad wat mij elke dag een vakantie gevoel geeft.

Boek mij als lesgever

Heb je zelf een verwarmd zwembad, krijg je graag privé les, wil je aquagymmen met een aantal vriendinnen in jouw zwembad, of wil je een teambuilding activiteit organiseren. Neem contact op en we kijken samen naar wat mogelijk is. 

Zo geniet je optimaal van de aquagym

Door je goed voor te bereiden en deze tips te volgen, kun je volop genieten van je aquagym-les en de voordelen ervan voor je gezondheid en welzijn maximaliseren.

Klantenreviews

E-book

Schrijf je in voor de Wellsy nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book!
    E-book