Welkom bij Wellsy Babyspa & Babyrescue!

Ben jij een betrokken ouder die de positieve ontwikkeling van jouw kostbare kind vooropstelt? Ja?! Bij Wellsy begrijpen we jouw wens om jouw baby een solide basis te geven voor een leven vol groei en geluk. Mijn missie is heel eenvoudig maar krachtig: het creëren van een professionele, ondersteunende en inspirerende omgeving waar jij kunt werken aan jouw eigen gezondheid – fysiek, mentaal en emotioneel. Met deze overtuiging in gedachten, heb ik mijn filosofie ook uitgebreid naar de allerkleinsten met onze bijzondere babyspa.

Wemmel

Wemmel

De Limburgstirumlaan 282
1780 Wemmel
wemmel@wellsy.be

Breendonk

Breendonk

Groenstraat 94 A
2870 Breendonk
breendonk@wellsy.be

Stimuleer de ontwikkeling van jouw baby in onze babyspa

Een bezoek aan onze babyspa is een uitnodiging om de ontwikkeling van jouw baby te bevorderen op een unieke en stimulerende manier. Onze innovatieve “Drijfring Wellsy” is speciaal ontworpen om jouw kindje veilig, autonoom en vrij te laten bewegen in het water, begeleid door ervaren kinesitherapeuten. Het water is aangenaam warm (35°C) en volledig vrij van chloor, zodat jouw baby in optimale omstandigheden kan genieten. Deze bijzondere ervaring is geschikt voor baby’s van 0-6 maanden.

Maar onze babyspa biedt meer dan alleen een plezierige tijd in het water. We hebben de mogelijkheid om deze sessies in te zetten als therapie voor baby’s met specifieke behoeften, zoals torticollis, reflux, darmkrampen, hypotone spieren en slaapproblemen. Met onze expertise en zorg, willen we niet alleen de ontwikkeling van jouw baby bevorderen, maar ook mogelijke uitdagingen helpen overwinnen.

Ik geloof dat elke stap in de richting van de ontwikkeling van jouw baby telt. Samen kunnen we jouw kindje helpen om te groeien, te verkennen en de wereld te ontdekken. Boek vandaag nog een afspraak en geef jouw baby de beste start op het pad van positieve ontwikkeling.

Babyrescue

Wellsy Bronze, optie babyzwemmen, is een initiatie les. Er zijn geen lessenreeksen ter beschikking. Het maakt deel uit van onze Wellsy wellness pakketten, waar samen genieten voorop staat en waarbij de ouders mee in het water gaan. Deze sessie duurt 1 uur. 30 min PRIVE les en 30 min samen genieten in de grote jacuzzi met zicht op een rustgevende aquarium van het prachtige complex Thermen Dilbeek.

Babyzwemmen bij Wellsy wordt ook Babyrescue genoemd. Door middel van spelende technieken leren we de kindjes wennen aan het water. We leren overlevingstechnieken aan zoals de kant leren kennen, uit het water kruipen, leren drijven op hun rugje, diving, … Sommige kindjes die bij ons komen zwemmen kunnen alleen drijven op 6 maand. Veiligheid primeert bij ons, daarom hebben we de handen in elkaar geslagen met enkele pediaters uit het UZ Jette waarmee we alle factoren hebben besproken en uitgetest en waardoor ik met een gerust hart kan zeggen dat dit veilig is voor elke baby. Het is niet nodig om te wachten tot ze 1 jaar zijn want dan gaat er al heel wat kennis verloren. Onze lessen zijn geschikt voor baby’s van 3 maanden tot 9 maanden.

Babyzwemmen is goed voor de motorische ontwikkeling van een kind, het vertrouwen en autonomie. Het is een geweldige ervaring voor zowel de baby als voor de ouders. Een baby voelt zich comfortabel in het water en als ouder moet je actief betrokken zijn en je kindje aanmoedigen. Dankzij het contact met het water ontdekt je baby nieuwe sensaties: gewichtloosheid, temperatuurschommelingen, verschillende geluiden, glinsteringen op het wateroppervlak en huidcontact. Water biedt heel wat ontdekkingsmogelijkheden en versterkt de band tussen ouder en kind. De sessies worden steeds gegeven door een professioneel opgeleide instructeur.

Babyzwemmen gaat door in de Thermen van Dilbeek in de ochtend, voordat het prachtige complex zijn deuren opent. Aangezien er veel vraag is naar een sessie babyzwemmen willen wij u er graag op wijzen dat er een wachtlijst is. Wilt u graag reserveren kan dit door een voucher online aan te kopen “Wellsy Bronze optie Babyzwemmen” en ons de code door te sturen.

Kies de Wellsy die bij jou past

Wellsy Bronze

97.00

Wellsy Silver

175.00

Wellsy Gold

197.00

Wellsy Deluxe

250.00

Zo geniet je optimaal van de babyspa en babyrescue

Door je goed voor te bereiden en deze praktische info te volgen, kun je volop genieten van je wellness momentje en de voordelen ervan voor je gezondheid en welzijn maximaliseren.

Klantenreviews

E-book

Schrijf je in voor de Wellsy nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book!
    E-book