Praktische Info Babyrescue

Door je goed voor te bereiden en deze praktische info te volgen, kun je volop genieten van je wellness momentje en de voordelen ervan voor je gezondheid en welzijn maximaliseren.

Wat is de leeftijd voor de baby zwemmen?

Het Babyzwemmen is bedoeld voor kindjes van 3-9 maanden. Gelieve hiermee rekening te houden bij het aankopen van uw voucher en het maken van uw afspraak (doe dit tijdig).

Hoe lang duurt een sessie?

De tijdsduur is afhankelijk van welk pakket je gekozen hebt.

WELLSY BRONZE: 1 uur
Bij de Wellsy Bonze zijn jullie 1 uur ter plaatse.
Dit omvat het aan- en uitkleden van jullie kleintje, 30 minuten baby zwemmen, en 30 minuten family- time. We starten met een lesje baby zwemmen van 30 minuten in het grote verwarmde zwembad. In het prachtige complex Thermendilbeek bedraagt de temperatuur 32°. Daar kunnen we in alle rust onze lesjes geven voordat het saunacomplex zijn deuren opent. Hotelgasten van thermendilbeek hebben wel reeds toegang tot het complex. Tijdens de les kijken we steeds naar de reactie van je kindje, meestal geeft hij/ zij aan wanneer het tijd is voor verandering. Vervolgens is er een familie rust momentje in de grote jacuzzi, waarbij er zicht is op onze prachtige aquarium. Daar kunnen jullie in alle stilte genieten van jullie samenzijn en van de vermoeiende eerste zwemles. Er wordt van jou verwacht tijdig het complex te verlaten.

Wat moeten we meebrengen?
  • Je voucher (afgeprint).
  • Zwemluier is verplicht. Zonder zwempamper zal de les niet doorgaan en vervalt je voucher.
  • Een gewone luier voor achteraf.
  • Handdoeken of badcape voor je baby.
  • 3 handdoeken voor de ouders.
  • Flesvoeding indien uw baby flesvoeding krijgt Baby’s zijn over het algemeen erg hongerig na een Babyrescue sessie.
Waar moet ik parkeren?

Thermendilbeek heeft een gratis parking ter beschikking.

Waar moet ik wachten?

Wij vragen pas binnen te komen 5 minuten voor de tijd van uw afspraak Wij hebben geen wachtzaal ter beschikking.

Kom ik best met de Maxi Cosi of de Buggy?

In het complex zelf vragen wij om geen buggy’s mee naar binnen te brengen. Maxi cosi of draagzak kan wel.

Moeten we onze baby op voorhand voeden?

Ja, om het maximale uit een les Baby zwemmen te halen, is het aangeraden dat jullie baby niet hongerig en/of moe is voor zijn/haar sessie. Idealiter kan u 30 min op voorhand trachten te voeden. Baby’s kunnen na het Baby zwemmen erg hongerig zijn. Onderschat dit niet en voorzie in voldoende extra voeding. Indien je uw kindje wil voeden na de les kan dit in het gekleede restaurant gedeelte van thermendilbeek waar u zelf ook iets dient te bestellen om te drinken.

Hoe lang op voorhand moet ik mijn baby voeden?

Idealiter ongeveer 30 min voor de Babyzwemmen. Indien dit om praktische redenen niet mogelijk is, kan u uw baby ook voeden vlak voor de sessie. Hou er dan rekening mee dat uw baby bij het begin van de sessie niet zo fel zal bewegen in het water.

Wat is het ideale moment om te komen?

Idealiter na een lange dut en een voeding. Als ouder kent u het ritme van uw baby het beste en kan u daar rekening mee houden. Qua leeftijd is het aangeraden om zo jong mogelijk te starten om gewenning te creëren en maximaal te kunnen genieten van alle ontwikkelingsvoordelen. Jullie baby zal minder plezier beleven aan een lesje Baby zwemmen wanneer hij/zij moe is. Een oververmoeide baby zal zelfs minder snel in slaap vallen en geraakt snel overprikkeld. Eens hij/zij zich in deze situatie bevindt, zal hij/zij niet meer optimaal kunnen genieten van de voordelen. Een ideaal moment is dus na een lange dut en een voeding.

Mogen we foto’s en/of filmpjes maken?

U mag zeker enkele foto’s en filmpjes maken, doch kan u dit best beperken. Wij begrijpen dat u dit unieke moment graag wil vastleggen. Hou er echter rekening mee dat het voornaamste doel van het lesje Baby zwemmen het creëren is van een rustige omgeving waarbij bonding-time tussen u en uw baby centraal staat. Baby’s kunnen namelijk geïrriteerd geraken wanneer er continu camera’s op hen gericht worden. Elsie zelf zal foto’s nemen zodat jullie er met jullie gezinnetje opstaan.

Het is verboden om een hele sessie te filmen. Ook foto’s nemen en filmen wanneer er andere hotelgasten in het complex aanwezig zijn is ten strengste verboden. Wij vragen ook vriendelijk om het geluid van uw gsm uit te schakelen.

Mogen wij foto’s plaatsen op Sociale Media?

Ja dat mag zeker. Je mag ons taggen en een positieve review schrijven. Dit doet ons telkens veel plezier.

Hoeveel personen mogen we meebrengen ?

Om de rust voor je baby te kunnen garanderen en zo een min mogelijke afleiding te creëren vragen wij om met niet meer dan 2 volwassen personen aanwezig te zijn. Wij focussen ons op bonding-time met jullie baby. Andere kinderen zijn daarom niet toegelaten in het complex.

Moeten we mee in het water met onze baby?

Uiteraard gaat u als ouders tijdens de les mee in het water. U houdt uw kindje de hele tijd vast tijdens het aanleren van de verchillende technieken. Het genieten in de jacuzzi is ook voor jullie. Het kindje kan dan gebruik maken van onze drijfring.

Is de drijfring veilig?

Ja, onze drijfringen zijn goedgekeurd volgens Europese normen en raken de nek van uw baby niet. Onze drijfringen werden getest door pediaters waarmee wij samen werken. Vooraan in de drijfring bevindt zich een gleufje waarin uw baby’s kin rust.

Kunnen we een drijfring kopen?

Ja, onze drijfringen zijn zeer veilig voor thuis gebruik. Gebruik in eigen bad of zwembad is zelfs aan te raden.

Hoeveel sessies zijn aangewezen?

Dat bepaalt u volledig zelf. Wij hebben geen abonnementen of lessenreeksen in de aanbieding.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Op uw voucher, WELLSY BRONZE optie Baby zwemmen, staat een nummer. Deze nummer moet u ingeven wanneer u een afspraak maakt voor een les Babyzwemmen en dit doe je enkel via onze website. Onze afspraken zijn steeds op een zaterdag of zondag ochtend.

Opgelet: Maak steeds tijdig een afspraak want deze zitten vaak snel vol en kijk steeds goed na of u in thermendilbeek uw afspraak heeft geboekt. Dit kan u terug vinden op de bevestigingsmail, dewelke u goed moet bijhouden voor het verplaatsen of annuleren van uw afspraak.

Wenst u een uitzondering: vb U wenst gebruik te maken van uw eigen zwembad waarbij ik mij tot bij jullie verplaats of u wenst een afspraak in de week of u moet sneller reserveren omdat uw voucher bijna gaat vervallen of uw kindje wordt ouder dan 6 maand dat kan dit door eenmalige VIP kaart aan te schaffen twv 25 euro.

Hoe kan ik betalen?

Wij werken enkel met digitale vouchers of cadeauboxen, deze kan u bestellen online. Een afspraak babyzwemmen kan niet ter plaatse betaald worden. Er is geen bancontact ter beschikking.

Wat is jullie annulatiebeleid?

Afspraken kunnen tot 48 uur op voorhand kostenloos geannuleerd en verplaatst worden door de bevestigingsmail die u ontvangen heeft bij het maken van uw afspraak. Bij late annulaties (minder dan 48 uur op voorhand) worden er geen tegoedbonnen of terugbetalingen gedaan en vervalt uw voucher. Wij begrijpen dat een kindje zich niet goed kan voelen, doch zorgen last-minute annulaties er voor dat anderen op de wachtlijst deze plek niet meer kunnen innemen. Er worden geen uitzonderingen gemaakt. Indien u niet komt opdagen op uw afspraak, worden er geen tegoedbonnen of terugbetalingen gedaan en vervalt uw voucher.

Zijn er kortingen of terugbetalingen?

Indien u op voorschrift komt wordt er een stukje terugbetaald door uw mutualiteit. Sommige mutualiteiten geven jaarlijks een terugbetaling voor Wellness/ Babymassage. Deze moet u navragen bij uw mutualiteit. Papieren die moeten worden ondertekend wordt tijdens uw sessie in orde gebracht. Achteraf vullen wij deze documenten niet meer in en er worden ook geen documenten opgestuurd noch per mail, noch per post.

E-book

Schrijf je in voor de Wellsy nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book!
    E-book