Groepstraining

Geen grijze muis méér & word de beste versie van jezelf!

Ben jij op zoek naar een diepgaande verandering in je leven, omringd door een gemeenschap van gelijkgestemde vrouwen die elkaar ondersteunen en versterken? Dan is dit traject precies wat je nodig hebt!

Ik geloof in de kracht van transformatie d.m.v. een community. Mijn missie is helder en krachtig: ik streef ernaar om vrouwen een professionele, ondersteunende en inspirerende omgeving te bieden waarin ze kunnen werken aan hun algehele gezondheid – zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Ik wil vrouwen helpen om vol levensvreugde en passie, gelukkig en gezond door het leven te gaan.

Mijn traject is meer dan alleen een programma

Het is een groepsreis naar empowerment en zelfontdekking.

Wat maakt dit traject uniek:

1

Community van gelijkgestemden:
In mijn traject wordt je omringd door gelijkgestemde vrouwen die allemaal streven naar positieve verandering in hun leven. De kracht van samenwerking en steun is ongeëvenaard.

2

Intensieve groepsdynamiek:
Dit traject biedt een super intensieve ervaring. We beperken de plaatsen bewust om een diepgaande interactie en persoonlijke aandacht te garanderen, zodat elke deelnemer maximaal kan profiteren en transformeren.

3

Twee opties, één doel:
Ik bied zowel een binnenlandse als een buitenlandse versie van mijn traject aan. Of je nu de voorkeur geeft aan een vertrouwde omgeving in België of open staat voor een nieuwe buitenlandse ervaring, de perfecte optie is er voor jou.

Het traject is gebaseerd op de drie pijlers van mijn BMS-KRACHT formule

Mijn trainingen/ trajecten zijn erop gericht om jou een professionele, ondersteunende en inspirerende omgeving te geven, waar jij als actieve vrouw kan werken aan jouw gezondheid: fysisch, mentaal en emotioneel, zodat je vol vertrouwen jouw eigen pad kan volgen: d.w.z. dat je gezond, gepassioneerd en gelukkig door het leven gaat. Hiervoor heb ik een unieke methodologie ontwikkeld…

Unieke methodologie

Gezond, gepassioneerd, gelukkig en vol zelfvertrouwen je eigen pad volgen is niet zo eenvoudig te bereiken. Het vraagt dat verschillende componenten gebalanceerd op elkaar afgestemd zijn: fysisch, mentaal en emotioneel. Daarom heb ik een unieke methodologie ontwikkelt: “de BMS-KRACHT formule”. De BMS-KRACHT formule belichaamt de essentiële elementen van body, mind & soul.

Ik geloof dat deze drie componenten de sleutel vormen tot een gezond en gebalanceerd leven, waarin gezondheid, passie, en geluk gedijen, en waarin je in staat bent om je eigen pad te volgen.

BODY

Fysieke manifestatie
van wie je bent

Hier benadruk ik het belang van gezondheid en welzijn, en moedig je aan tot lichamelijke activiteit en voldoende rust. Door ons lichaam actief te bewegen en te verzorgen, leggen we de basis voor een sterke en veerkrachtige geest.

MIND

Onze gedachten, overtuigingen en
mentale processen

Hier moedig ik het cultiveren van een positieve mindset aan, het ontwikkelen van zelfbewustzijn en het aanleren van technieken om met stress en negatieve gedachten om te gaan. Door de geest te voeden met positieve en constructieve gedachten, kan je jouw potentieel ontdekken en benutten.

SOUL

Onze innerlijke kern,
ons diepste zelf

Het is belangrijk is om in contact te staan met je eigen waarden, passies en doelen. Zelfreflectie, meditatie en het creëren van ruimte voor innerlijke groei en spirituele ontwikkeling zijn noodzakelijk en cruciaal. Door je zielsverlangens te begrijpen en te omarmen, kan je een leven leiden dat in overeenstemming is met onze diepste waarheden.

Reserveer Jouw Plek: Onze plaatsen zijn beperkt om de kwaliteit van ons traject te waarborgen. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een opwindende reis naar zelfontdekking en empowerment. Schrijf je vandaag nog in voor ons groepstraject en zet de eerste stap naar de beste versie van jezelf. Samen gaan we op weg naar een krachtig leven vol gezondheid, passie en geluk!

Neem contact op voor meer informatie en om je in te schrijven.

Aquagym

Online

Misschien verkies je eerder om op jouw eigen tempo te transformeren, waar en wanneer je wil? JA, dan zijn mijn online training(en) & trajecten iets voor jou! Mijn online trainingen & trajecten werden speciaal gecreëerd om jou de tools, kennis en inzichten te geven om op een heel gemakkelijke manier bij te leren, zodat je gemakkelijk kan transformeren tot de krachtige persoon die je wil zijn.

Babyspa & Babyrescue

Groep

Ben jij op zoek naar een diepgaande verandering in je leven, omringd door een gemeenschap van gelijkgestemde vrouwen? Dan is dit traject precies wat je nodig hebt! Ik geloof in de kracht van transformatie d.m.v. een community. Mijn missie: ik streef ernaar om vrouwen een omgeving te bieden waarin ze kunnen werken aan hun algehele gezondheid – zowel fysiek, mentaal als emotioneel.

Individuele trainingen

Individueel

Stel je voor: een wereld waarin iedereen om je heen straalt van geluk, waarin zelfliefde en innerlijke kracht de drijvende krachten zijn achter ieders succes. Een wereld waarin we niet alleen in onszelf geloven, maar ons (veer)krachtig voelen om de wereld te veroveren… Ik bied een uniek traject aan dat een combinatie is van individuele begeleiding en groepsondersteuning. 

Wie is Elsie Huybrechts?

Een opgewekte, dynamische en positieve ondernemer die gelukkig wordt van andere vrouwen te helpen.

Klantenreviews

E-book

Schrijf je in voor de Wellsy nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book!
    E-book