Unieke methodologie

Gezond, gepassioneerd, gelukkig en vol zelfvertrouwen je eigen pad volgen is niet zo eenvoudig te bereiken. Het vraagt dat verschillende componenten gebalanceerd op elkaar afgestemd zijn: fysisch/mentaal/emotioneel. Daarom heb ik een unieke methodologie ontwikkelt: “de BMS-succesformule”. De BMS-succesformule belichaamt de essentiële elementen van body, mind en soul.

Ik geloof dat deze drie componenten de sleutel vormen tot een gezond en gebalanceerd leven, waarin passie, geluk en zelfvertrouwen gedijen, en waarin je in staat bent om je eigen pad te volgen.

BODY

Fysieke manifestatie
van wie je bent

Hier benadruk ik het belang van gezondheid en welzijn, en moedig je aan tot lichamelijke activiteit en voldoende rust. Door ons lichaam actief te bewegen en te verzorgen, leggen we de basis voor een sterke en veerkrachtige geest.

MIND

Onze gedachten, overtuigingen en
mentale processen

Hier moedig ik het cultiveren van een positieve mindset aan, het ontwikkelen van zelfbewustzijn en het aanleren van technieken om met stress en negatieve gedachten om te gaan. Door de geest te voeden met positieve en constructieve gedachten, kan je jouw potentieel ontdekken en benutten.

SOUL

Onze innerlijke kern,
ons diepste zelf

Het is belangrijk is om in contact te staan met je eigen waarden, passies en doelen. Zelfreflectie, meditatie en het creëren van ruimte voor innerlijke groei en spirituele ontwikkeling zijn noodzakelijk en cruciaal. Door je zielsverlangens te begrijpen en te omarmen, kan je een leven leiden dat in overeenstemming is met onze diepste waarheden.

De BMS-succesformule biedt een holistische benadering van het leven, waarbij het in balans brengen van het fysische, het mentale en het emotionele centraal staat. Door deze drie elementen in harmonie te brengen, kunnen we ons potentieel ontdekken, onze passies najagen en een leven leiden dat vervuld is van vreugde en zelfvertrouwen. Ik moedig iedereen aan om deze elementen te omarmen en hun eigen pad te volgen, op weg naar een leven dat in lijn is met je ware zelf: gezond, gepassioneerd, gelukkig en vol zelfvertrouwen.

Daarom wil ik jou helpen om je fysische en innerlijke kracht en levensvreugde terug te vinden, zodat je vol vertrouwen je eigen pad kunt bewandelen. Zodat je gewoon gepassioneerd en gelukkig door het leven kan gaan

The longest journey most of us have to take is from the head tot the heart 

– C.G. Jung –

Klantenreviews

E-book

Schrijf je in voor de Wellsy nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book!
    E-book